Αυτή τη συνταγή σας τη δίνω όχι για την ιδιαιτερότητα της αλλά για τη νοστιμιά του ψαριού.
Υλικά
- Ένα μηλοκόπι περίπου ένα κιλό
- πατάτες πιπεριές καρότα
- αλάτι πιπέρι ρίγανη
- λάδι λεμόνι
Διαδικασία - Καθαρίζουμε το ψάρι (ή έχουμε ζητήσει από τον ψαρά μας να μας το καθαρίσει),το αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε και λίγη ρίγανη και το τοποθετούμε μέσα σε μεγάλο ταψί.
- Τοποθετούμε γύρω από το ψάρι τις πατάτες κομμένες σε ροδέλες τα καρότα και τις πιπεριές αλατίζουμε ελαφρά.
- Περιχύνουμε το ψάρι και τα υπόλοιπα υλικά μας με λάδι και λεμόνι προσθέτουμε και λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς , με αέρα στην κάτω κάτω σχάρα του φούρνου,για μισή ώρα.
- Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλη μισή περίπου ώρα δοκιμάζοντας να είναι ψημένες οι πατάτες.
Το ψάρι μπορεί να ψηθεί εναλλακτικά τυλιγμένο μέσα σε λαδόκολλα ,αφού πρώτα την έχετε αλείψει με λάδι, και να το συνοδεύσετε με διάφορα βραστά λαχανικά
Διαδικασία απλή γρήγορη και καθημερινή
Καλή σας όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 12676 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |