Υλικά - 2 κιλα κρεμμυδια
- 3-4 αυγα
- αλατι-πιπερι
- μισο κιλο φετα
- λιγο ελαιολαδο
Το φύλλο της γιαγιάς Κατερίνας
- 2 αυγα
- 1 φλυτζανι τσαγιου ελαιολαδο
- μια χουφτα ξερη μαγια
- ενα κεσεδακι γιαουρτι
- 1 φλυτζανι τσαγιου γαλα
- λιγο αλατι
- λιγοτερη ζαχαρη
- 2 κιλα περιπου αλευρι για ολες τις χρησεις
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι ωσπου να γινει η ζυμη μας μαλακη χωρις να κολλαει.
Εκτελεση Καθαριζουμε τα κρεμμυδια και τα βαζουμε ολοκληρα σε κρυο νερο για ενα τεταρτο. Κοβουμε τα κρεμμυδια σε μικρα τετραγωνακια και ανακατευουμε με τα υπολοιπα υλικα. Αλειφουμε το ταψι με λαδι και στρωνουμε τρια φυλλα τα οποια λαδωνουμε αναμεσα. Ριχνουμε τη γεμιση και σκεπαζουμε με αλλα τρια φυλλα. Χαραζουμε την πιτα ριχνουμε λιγο λαδι απο πανω και την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους για μια ωρα περιπου. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (22) | Εμφανίσεις: 14774 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |