Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά arrow Πέρκα με κρεμμύδια ντομάτες και πιπεριές
Πέρκα με κρεμμύδια ντομάτες και πιπεριές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από xanthibax   
Κυριακή, 07/12/08
img_8893_400_01
Ένα φαγητό γρήγορο και πεντανόστιμο
Υλικά (για τρία άτομα)
  • 750 γρ φιλέτο πέρκας φρέσκο ή κατεψυγμένο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 πιπεριές ότι χρώμα αγαπάτε
  • 2 ντομάτες ώριμες
  • Αλάτι πιπέρι
  • Λάδι 1/2 ποτήρι
Διαδικασία
  • Κόβουμε τα κρεμμύδια τις πιπεριές και τις ντομάτες σε ροδέλες.
  • Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια της πέρκας.
  • Σε ένα πυρέξ ή ταψάκι τοποθετούμε πρώτα τις μισές ροδέλες κρεμμυδιού από πάνω τις φέτες ψαριού μετά πιπεριές κρεμμύδια και πάνω τις ντομάτες .
  • Περιχύνουμε με με το λάδι προσθέτουμε πολύ λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για 40 λεπτά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για τα πρώτα 30 λεπτά.
img_8892_400

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 24642
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 08-12-2008 17:50
 
:zzz Ωραιο και υγειηνο φαινεται!Ευχαριστουμε Ξανθη!
 
anne
2. 09-12-2008 11:14
 
Ξανθούλα, μου αρέσει και εμένα η πέρκα ψητή. Την κάνω λιγο διαφορετική αλλα και αυτη φαίνεται ελαφριά και όνειρο. 
οταν ψήνεται θα μοσχοβολάει η πιπεριά - πώ πω θα είναι πολύ γιαμ - γιαμ.
 
mb04
3. 11-12-2008 23:31
 
για πρώτη φορά που τόφτιαξα καλούτσικο μου βγήκε.Λέω καλούτσικο γιατί έβαλα και πατάτες και παρόλο που το έψησα για καμμιά ώρα ,δεν ψήθηκαν καλά οι πατάτες.Για να δούμε την επόμενη φορά.Πάντως ευχαριστώ για την συνταγή,γιατι με βοηθήσατε να εμπλουτίσω τον κατάλογο με τις συνταγές.pxaven
 
pxaven
4. 12-12-2008 10:25
 
Σε αυτή τη συνταγή δεν μπορείς να βάλεις πατάτες γιατί αργούν να ψηθούν. 
Αν θέλεις όμως μπορείς να τις βάλεις πρώτα να ψηθούν για μισή ώρα και μετά να στρώσεις πάνω από αυτές το ψάρι με τα λαχανικά συνεχίζοντας το ψήσιμο. 
Εγώ θα έλεγα όμως να το συνοδεύσεις με πατάτες τηγανητές.
 
xanthibax
5. 17-12-2008 11:06
 
Πρώτη φορά έφτιαξα πέρκα στο φούρνο και ήταν πραγματικά πεντανόστιμο. Τα κρεμμύδια που έβαλα όμως κάτω από το ψάρι, πρασίνισαν. Μήπως ξέρετε γιατί?
 
Soultana
6. 29-12-2008 09:54
 
Ξανθή, πεντανόστιμο το φαγητό. Ευχαριστούμε πολύ. :zzz
 
despoinaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 09/04/10 )