Ένα φαγητό γρήγορο και πεντανόστιμο
Υλικά (για τρία άτομα)
- 750 γρ φιλέτο πέρκας φρέσκο ή κατεψυγμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 πιπεριές ότι χρώμα αγαπάτε
- 2 ντομάτες ώριμες
- Αλάτι πιπέρι
- Λάδι 1/2 ποτήρι
Διαδικασία
- Κόβουμε τα κρεμμύδια τις πιπεριές και τις ντομάτες σε ροδέλες.
- Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια της πέρκας.
- Σε ένα πυρέξ ή ταψάκι τοποθετούμε πρώτα τις μισές ροδέλες κρεμμυδιού από πάνω τις φέτες ψαριού μετά πιπεριές κρεμμύδια και πάνω τις ντομάτες .
- Περιχύνουμε με με το λάδι προσθέτουμε πολύ λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για 40 λεπτά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για τα πρώτα 30 λεπτά.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 24642 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |