Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αγριογούρουνο σαλμι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από iwanna   
Παρασκευή, 12/12/08
Υλικα
  • 2 κιλα αγριογουρουνο
  • μισο φλιτζανι ελαιολαδο
  • μισο κιλο ωριμες ντοματες
  • μισο φλιτζανι κονιακ

Για τη μαρινατα

  • 2 1/2-3 φλιτζανια κοκκινο κρασι
  • 1 φυλλο δαφνης
  • 1-2 κλωναρια σελινο
  • 2 μετρια κρεμμυδια
  • 2 καροτα
  • κοκκοι πιπερι
  • θυμαρι
  • δεντρολιβανο
Εκτελεση
  • Αφηνουμε το αγριογουρουνο για δυο μερες στη μαρινατα, γυριζοντας το τακτικα.
  • Στραγγιζουμε το κρεας και τα λαχανικα και κοβουμε το αγριογουρουνο σε μεριδες. Και μεσα σε βαθια κατσαρολα το λαδι και σωταρουμε τα λαχανικα και το κρεας.
  • Προσθετουμε τις ντοματες σε φετες, το υγρο της μαρινατας, αλατι και πιπερι.Βραζουμε το φαγητο σε σιγανη φωτια για 2 1/2 με 3 ωρες.
  • Οταν το κρεας μαλακωσει το αφαιρουμε απο την κατσαρολα. Περναμε τα λαχανικα απο μυλο και τα ξαναριχνουμε στη σαλτσα μαζι με το κονιακ.
  • Αφου πηξει ριχνουμε τη σαλτσα πανω απο το αγριογουρουνο και σερβιρουμε με πατατες.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 14975
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 14-12-2008 18:42
 
Εμείς που δεν έχουμε άντρα κυνηγό τι θα κάνουμε; ευτυχώς που υπάρχουν και τα κρεοπωλεία. Αυτό το φαγητό θα δοκιμαστεί φέτος οπωσδήποτε!!
 
xanthibax

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 22/02/10 )