Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κοτόπουλο σε δεματάκια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει υποβληθεί από melita   
Τετάρτη, 24/12/08
Υλικά:
  • 1 κουτ .ελαιόλαδο
  • 1/2 κιλό φιλετάκια κοτόπουλου σε κυβάκια
  • 150 γρ.τυρί τριμμένο να λιώνει
  • 2 κουτ.μαιντανός ψιλοκομμένος
  • 1 πακέτο ζύμη σφολιάτας (450 γρ.)
  • 1 αυγό χτυπημένο ελαφρά
  • αλατοπίπερο
Εκτέλεση
  • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  • Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι και τηγανίζετε τους κύβους του κοτόπουλου για 10 λεπτά, γυρίζοντας μερικές φορές , να ροδίσουν απ' όλες τις πλευρές.
  • Με σπάτουλα το μεταφέρετε σε μπολ και το αφήνετε να κρυώσει ελαφρά.
  • Προσθέτετε το τυρί, τον μαιντανό ,αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε.
  • Ανοίγετε τη ζύμη σφολιάτας σε φύλλο και τη χωρίζετε σε 4 όμοια κομμάτια.
  • Μοιράζετε το μίγμα του κοτόπουλου στην άκρη του κάθε κομματιού της ζύμης.
  • Αλείφετε τις άκρες με λίγο αυγό και διπλώνετε στα δύο, ώστε να σκεπάσετε τη γέμιση,πιέζοντας τις άκρες να κολλήσουν καλά.
  • Με κοφτερό μαχαίρι κάνετε μερικές χαρακιές στην επιφάνεια της ζύμης και αλείφετε με το υπόλοιπο αυγό.
  • Βάζετε τα δεματάκια σε ταψάκι και ψήνετε στον φούρνο για 25-30 λεπτά περίπου ή ώσπου να ροδίσουν.
Σερβίρετε με βρασμένα λαχανικά .
Καλή σας επιτυχία!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 3490
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 21/04/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός