Επιλογές μελών
Πέμπτη, 02/05/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Κρεατικά Μοσχάρι Ταντούρι κεμπάπ
Μοσχάρι Ταντούρι κεμπάπ |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Τρίτη, 05/06/07 | |
Υλικά: 750 γρ. (χωρίς κόκκαλο) Μοσχαρίσιο κρέας 1/4 φλιτζανιού Ταντούρι πολτός 1/4 φλιτζανιού άπαχο Γιαούρτι Τρόπος παρασκευής Κόψτε το μοσχάρι κύβους 3 εκ. και περάστε τους σε 8 καλαμάκια. Βάλτε τα κεμπάπ σε μια πιατέλα και περιχύστε τα με το ταντούρι και το γιαούρτι ανακατωμένα. Σκεπάστε και βάλτε το στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα. Βάλτε τα κεμπάπ πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν γύρω γύρω και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε. Σερβίρετέ τα με τη Σάλτσα Κορίανδρου |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023