Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Μοσχάρι Ταντούρι κεμπάπ
Μοσχάρι Ταντούρι κεμπάπ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τρίτη, 05/06/07
Υλικά:
750 γρ. (χωρίς κόκκαλο) Μοσχαρίσιο κρέας
1/4 φλιτζανιού Ταντούρι πολτός
1/4 φλιτζανιού άπαχο Γιαούρτι

Τρόπος παρασκευής
Κόψτε το μοσχάρι κύβους 3 εκ. και περάστε τους σε 8 καλαμάκια.
Βάλτε τα κεμπάπ σε μια πιατέλα και περιχύστε τα με το ταντούρι και το γιαούρτι ανακατωμένα.
Σκεπάστε και βάλτε το στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Βάλτε τα κεμπάπ πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος.
Ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν γύρω γύρω και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε.
Σερβίρετέ τα με τη Σάλτσα Κορίανδρου
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )