Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Μοσχαράκι με βερίκοκα
Μοσχαράκι με βερίκοκα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τρίτη, 05/06/07
Υλικά:
Αλάτι
500 γρ. Βερίκοκα
50 γρ. Βούτυρο
1 κούπα Κρασί λευκό ξηρό
1 Κύβος λαχανικών
2 κουταλιές σούπας Λάδι
800 γρ. Νουά
λίγοι κόκκοι μαύρο Πιπέρι
λίγο Σαφράν
1 σκελίδα Σκόρδο
3 Φύλλα μέντας

Τρόπος παρασκευής
Χτυπάτε το σκόρδο, τη μέντα και τις ίνες του σαφράν στο γουδί μαζί με τους κόκκους πιπέρι και το λάδι.
Με αυτό το μείγμα αλείφετε το νουά και το βάζετε στο αλουμινόχαρτο, τυλίγοντάς το καλά και στη συνέχεια το ψήνετε για 20' σε προθερμασμένο φούρνο.
Βγάζετε το κρέας από το αλυμινόχαρτο και το κόβετε σε λεπτές φέτες, τις οποίες τοποθετείτε σε ένα ταψάκι και τις καλύπτετε με τα βερίκοκα, αφού προηγουμένως τα κόψετε στη μέση. Περιχύνετε με το βούτυρο και τον κύβο, διαλυμένο σε μισή κούπα νερό.
Θα ψήσετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθούν το κρέας και τα βερίκοκα
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )