Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γαρίδες κανταϊφι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από Giouli   
Σάββατο, 10/01/09
Ειναι εντυπωσιακο στην οψη .. αλλα εντυπωσιακοτατο στην αισθηση !!!
Δοκιμαστε το θα ξετρελαθουν οι καλεσμενοι σας..
και κυριως δεν θα σας κουρασει , ειναι πανευκολο και γρηγορο ..
ΥΛΙΚΑ
  • 500 gr γαριδες καθαρισμες & βρασμενες
  • 500 gr φυλλο καταϊφι
  • αλατι, πιπερι
  • λιγο λαδι για το τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Πρωτα μας βημα ειναι να αλατοπιπερωσουμε τις γαριδες . Κατοπιν αφου εχουμε ετοιμες τις γαριδες (καθαρισμενες-την ουρα την αφηνουμε- και βρασμενες ) , περνουμε λιγα απο τα ¨μαλλια¨ κατάϊφι και τα τυλιγουμε γυρω απο την γαριδα μεχρι να την καλυψουμε ολοκληρη . Πιεζουμε λιγο με τα δαχτυλα μας καθως τις τυλιγουμε για να σταθεροποιηθει το φυλλο καταΙφι .
  • Σε ενα μεγαλο τηγανι βαζουμε λιγο λαδι και τις τηγανιζουμε μεχρι να ροδοκοκκινησουν .
  • Τις σερβιρουμε σε μεγαλη στρογγυλη πιατελα με συνοδευτικο ή μαγιονεζα ή γιαουρτι με δυοσμο και λιγο σκορδο ή με κινεζικη σως γλυκου τσιλι για ντιπινγκ (που του παει τρέλα..)

Καλη επιτυχια
ΥΣ: Μπορειτε να ετοιμασετε πολλες γαριδες και να τις διατηρησετε στην καταψυξη για αρκετο διαστημα


Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 11009
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 10-03-2009 14:28
 
εφτιαξα τις γαριδούλες και ήταν....μμμμ....μουρλια!! :zzz :zzz εβαλα και λιγο βουτηράκι πριν τις τυλίξω με το φύλλο..και ενα μικρό κομματάκι τυρί....ελαφρύ!-ελαφρύ!! :roll
 
georgia17
2. 01-04-2009 23:07
 
ωραια ιδεα.. δεν ξερω κατα ποσο ειναι "ελαφρυ" ;) ;) αλλα για το λες κατι θα ξερεις.. θα το δοκιμασω , συνονοματη, και θα σου πω..
 
Giouli

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 11/01/09 )