Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Μοσχαράκι μαρινάτο
Μοσχαράκι μαρινάτο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τρίτη, 05/06/07
Υλικά:
4 κουτ. Κρασί κόκκινο ξηρό
κιλό Μοσχαρίσιο κρέας
1 μικρή Πιπεριά Καυτερή
2 κουτ. Σάλτσα τσίλι
21/2 εκατ. Τζίντζερ ρίζα
100 γρ. Φασολάκια
4 ψιλοκομμένα Φρέσκα κρεμμυδάκια

Τρόπος παρασκευής
Σε μπολ ανακατεύετε τα κρεμμυδάκια, 1κουτ. από το κρασί, το τζίντζερ, 1 κουταλιά από την σάλτσα τσίλι και την πιπεριά.
Αλατοπιπερώνετε και βάζετε σε φαρδύ μπολ (όχι μεταλικό).
Ρίχνετε μέσα το κρέας, το γυρίζετε να καλυφθεί με την μαρινάδα και το αφήνετε σε δροσερό μέρος για 1/2 ώρα.
Ζεσταίνετε το λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και αδειάζετε μέσα το κρέας με τη μαρινάδα. Βράζετε σε υψηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά γυρίζοντας το μερικές φορές να μείνει με τη σάλτσα του.
Στο μεταξύ, καθαρίζετε, ξεπλένετε και ρίχνετε στο τηγάνι με το κρέας τα φασολάκια. Βράζετε μαζί για 5-6 λεπτά.
Προσθέτετε το υπόλοιπο κρασί και την υπόλοιπη σάλτσα τσίλι και βράζετε για 1 λεπτό ακόμα.
Σερβίρετε με μακαρόνια ή άλλο ζυμαρικό.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )