Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Μοσχάρι Ψητό Κατσαρόλας
Μοσχάρι Ψητό Κατσαρόλας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τρίτη, 05/06/07
Υλικά:
1 κιλό κρέας μοσχάρι
4 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κρεμμύδι
1 φύλλο δάφνης
1 ποτηράκι κρασί αρετσίνωτο
αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
Αλατοπιπερώνετε το κρέας
Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι.
Όταν ζεσταθεί, βάζετε το κρέας, το κρεμμύδι και τη δάφνη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί.
Τα σβήνετε με το αρετσίνωτο κρασί
Προσθέτετε ένα ποτήρι νερό και αφήνετε να ψηθεί επί 2 - 2 1/2 ώρες περίπου προσθέτοντας κάθε φορά ένα ποτήρι νερό όταν σώνεται το προηγούμενο.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )