Επιλογές μελών
Πέμπτη, 02/05/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Κρεατικά Μοσχάρι Ψητό Κατσαρόλας
Μοσχάρι Ψητό Κατσαρόλας |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Τρίτη, 05/06/07 | |
Υλικά: 1 κιλό κρέας μοσχάρι 4 κουταλιές της σούπας λάδι 1 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης 1 ποτηράκι κρασί αρετσίνωτο αλάτι και πιπέρι Τρόπος παρασκευής Αλατοπιπερώνετε το κρέας Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι. Όταν ζεσταθεί, βάζετε το κρέας, το κρεμμύδι και τη δάφνη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί. Τα σβήνετε με το αρετσίνωτο κρασί Προσθέτετε ένα ποτήρι νερό και αφήνετε να ψηθεί επί 2 - 2 1/2 ώρες περίπου προσθέτοντας κάθε φορά ένα ποτήρι νερό όταν σώνεται το προηγούμενο. |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023