Υλικά :
- 200 γρ, κοντο ζυμαρικό όποιο θέλετε
- 1 μεγάλο κρεμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κολοκυθάκι σε ροδέλες
- 1 κόκκινη και μια πράσινη πιπεριά σε μεγάλα κομμάτια
- 1 μελιτζάνα σε κύβους
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 150 γρ. σάλτσα τομάτας
- 1/2 φλ. τσαγιού τρίματα ξερού ψωμιού
- 2 κουταλιές φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση :
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βάζουμε τα λαχανικά σε ταψάκι μαζί με το ελαιόλαδο και το σκόρδοκαι ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε.
- Αναμιγνύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα τομάτας και τα ψημένα λαχανικά και τα αδειάζουμε σε ρηχό πυρέξ.
- Ανακατεύουμε τα τρίματα ψωμιού με το βασιλικό και σκορπάμε το μείγμα πάνω στα ζυμαρικά.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου ώσπου να ροδίσει η επιφάνεια και να γίνει τραγανή.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 5356 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |