Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Μοσχάρι κοκκινιστό
Μοσχάρι κοκκινιστό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τρίτη, 05/06/07

Υλικά:
1 κιλό κρέας από μοσχάρι
1/2 φλυτζάνι βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα τοματάκι
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 ποτηράκι κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
λίγο μπαχάρι
αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει
Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε
Προσθέτετε το κρέας και το τσιγαρίζετε
Σβήνετε με κρασί
Προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
Ρίχνετε το σκόρδο και το μπαχάρι
Αλατοπιπερώνετε
Προσθέτετε 1 ποτήρι νερό
Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )