Υλικά
- 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους
- 1 πακέτο μανιτάρια Πόρτο Μπέλο
- 1 πακέτο καστανά μανιτάρια
- 1 πακέτο λευκά μανιτάρια
- 1 κονσέρβα μανιτάρια μπατόν
- 2 κ.σ φρέσκο βούτυρο
- ½ φλ. κονιάκ
- 1 κουτάκι φρέσκο ζωμό λαχανικών knorr
- Αλάτι / πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε πολύ καλά τα μανιτάρια που βρίσκονται στην κονσέρβα και τα στραγγίζουμε. Σκουπίζουμε πολύ προσεκτικά τα υπόλοιπα μανιτάρια και αφαιρούμε τους μίσχους. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τους μίσχους με δύο φλ. νερό και τα βράζουμε μέχρι να μείνει το μισό υγρό. Αφαιρούμε τους μίσχους και προσθέτουμε το ζωμό, ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Κόβουμε τα μανιτάρια σε μεγάλα κομμάτια εκτός από αυτά της κονσέρβας τα οποία αφήνουμε ολόκληρα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το φρέσκο βούτυρο και αφήνουμε μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά. Σβήνουμε με το κονιάκ και αφήνουμε μέχρι να εξατμισθεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά από τα μανιτάρια. Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 13107 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |