Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Όροι χρήσης
AddThis Social Bookmark Button
Ευρετήριο άρθρου
Γενικοί όροι χρήσης
Πολιτική Cookies
Κανόνες χρήσης portal
Κανόνες χρήσης forum
Κανόνες καλής συμπεριφοράς
Εν κατακλείδι

 

 

 

 

Κανόνες χρήσης forum


1. Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

 

2. Οι moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.

 

3. Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.


4. Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται . Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

 

5. Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), μπορεί να παραμείνει κρυφή από τα υπόλοιπα μέλη αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να το καθορίσετε στo profile του λογαριασμού σας, αν θα φαίνεται δημόσια ή όχι.

 

6. Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα που δημοσιεύει στο forum. Οι υπογραφές όμως δε πρέπει να είναι σε διαστάσεις (στην περίπτωση επισύναψης εικόνας) που δυσκολεύουν την ομαλή ανάγνωση των συζητήσεων. Καλούνται τα μέλη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στην επιλογή υπογραφής, καθώς επισυνάπτεται σε όλες τους τις αποστολές και να δέχονται τις υποδείξεις των moderators ή του administrator για το παραπάνω θέμα.

 

7. Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων άλλων μελών χωρίς την άδειά τους. Στα προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβάνονται και ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, φωτογραφίες, ηλ. ταχ. διεύθυνση (e-mail), κωδικοί ή εν γένει δεδομένα που δεν φαίνονται στο δημόσιο προφίλ του μέλους

 

8. Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους παρακάτω κανόνες καλής συμπεριφοράς. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν θυμηθείτε κανένας δεν σας ανάγκασε να συμμετέχετε στο forum μας.