Έχει ιδιαίτερη γεύση για όσους θέλουν κάτι το ξεχωριστό.
Υλικά - 4 μεγάλους βολβούς παντζάρια
- 2 ξινόμηλα μεσαίου μεγέθους
- 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκομμένη
- 1/2 κιλό γιαούρτι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ξύδι
- 1/2 κουταλιά μουστάρδα
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τους βολβούς και τους βράζουμε. Μόλις βράσουν και κρυώσουν σ'ένα μπολ τους κόβουμε στην μέση και σε λεπτές φέτες, κόβουμε και το μήλο σε λεπτά και μικρά κυβάκια.Στην συνέχεια βάζουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού και να ενωθεί με τα υπόλοιπα.Έπειτα βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι , το ξύδι, την μουστάρδα,αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε πολύ καλά. Με αυτό περιχύνουμε την σαλάτα και ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά.Τέλος την βάζουμε σε ένα μπολ σαλάτας και γαρνίρουμε με την καρυδόψιχα. Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 11308 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |