Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Σαλάτες arrow Σαλάτα με παντζάρι και ξινόμηλο
Σαλάτα με παντζάρι και ξινόμηλο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Line   
Τρίτη, 20/01/09

Έχει ιδιαίτερη γεύση για όσους θέλουν κάτι το ξεχωριστό.

Υλικά
  • 4 μεγάλους βολβούς παντζάρια
  • 2 ξινόμηλα μεσαίου μεγέθους
  • 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 1/2 κιλό γιαούρτι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 1/2 κουταλιά μουστάρδα
  • αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τους βολβούς και τους βράζουμε. Μόλις βράσουν και κρυώσουν σ'ένα μπολ τους κόβουμε στην μέση και σε λεπτές φέτες, κόβουμε και το μήλο σε λεπτά και μικρά κυβάκια.Στην συνέχεια βάζουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού και να ενωθεί με τα υπόλοιπα.Έπειτα βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι , το ξύδι, την μουστάρδα,αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε πολύ καλά. Με αυτό περιχύνουμε την σαλάτα και ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά.Τέλος την βάζουμε σε ένα μπολ σαλάτας και γαρνίρουμε με την καρυδόψιχα.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 9592
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 20-01-2009 19:58
 
Καταπληκτική ιδέα. Θα δοκιμαστεί πάραυτα. Τα πατζάρια είναι η οικογενειακή μας αδυνανία :zzz
 
GIANNAKOPOULOU
2. 14-11-2012 21:32
 
Πόση ώρα θέλουν να βράσουν τα παντζάρια! και κάτι ακόμα! τα καθαρίζω κιόλας;
 
GogoBC
3. 14-11-2012 23:21
 
Καθαρίζουμε τα παντζάρια μόλις κρυώσουν και μετά τα κόβουμε. Ο χρόνος βρασμού εξαρτάται από το μέγεθος των βολβών. Περίπου 45 λεπτά. Πρέπει να μαλακώσουν και να τρυπιούνται με το πιρούνι.  
Θα σου απαντήσει και η Line μόλις δει την ερώτησή σου
 
voula
4. 17-11-2012 13:22
 
ευχαριστω πολυ για την απάντηση voula!
 
GogoBC

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 25/04/10 )