Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κοτόπουλο με σάλτσα σαμπάνιας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Line   
Τρίτη, 20/01/09
Υλικά
  • 4 μικρά στήθη κοτόπουλου
  • 8 φέτες μπέϊκον
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι σε κόκκους
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πράσινο πιπέρι σε κόκκους
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι σε κόκκους
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
  • 1 φλυτζάνι του καφέ κρέμα γάλακτος
  • 1 νεροπότηρο αφρώδες κρασί
Εκτέλεση

Παίρνουμε τα στήθη κοτόπουλου και τα τυλίγουμε το καθένα με δύο φέτες μπέϊκον. Τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα. Ζεσταίνουμε το βούτυρο μέσα σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε μέσα τα 4 στήθη με τα πιπέρια μέχρι το μπέϊκον να γίνει ροδοκόκκινο.Τραβάμε το τηγάνι από την φωτιά, βγάζουμε το μπέϊκον από τα στήθη και το πετάμε.(το θέλουμε μόνο για το άρωμα) Ξαναβάζουμε τα στήθη μέσα στο τηγάνι και σβήνουμε με το αφρώδης κρασί. Αλατίζουμε ελαφρά, σκεπάζουμε το τηγάνι και το αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μειωθεί η σάλτσα στο 1/3.Τέλος ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε την σάλτσα να πήξει.

Σερβίρεται με ρύζι ή ακόμα καλύτερα με άγριο ρύζι.

Καλή επιτυχία 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4052
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 20-01-2009 15:36
 
Εγώ αυτό το πιάτο το έχω δοκιμάσει διαβάζοντας σε στη σελίδα σου!!!!και είναι καταπληκτικό!!!
 
xanthibax
2. 21-01-2009 19:17
 
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ?
 
QUEEN
3. 21-01-2009 22:58
 
Το γράφω στην εκτέλεση από την αρχή μπαίνουν.
 
Line

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 20/01/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός