Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μοσχαράκι με πορτοκάλι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει υποβληθεί από KATE   
Τρίτη, 20/01/09
Υλικά
  • 1 κιλό νουά μοσχάρι γάλακτος
  • 10 ντομάτες
  • χυμό 2 λεμονιών
  • χυμό 2 πορτοκαλιών
  • 2 πιπεριές πράσινες
  • 4 κρεμμύδια ξερά
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
  • ρίγανη, αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Κόβετε το κρέας σε φέτες 2 περίπου εκατοστών,τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ροδέλες.
  • Βάζετε σε ένα ταψί το κρέας και από πάνω τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τέλος το μαϊντανό.
  • Χτυπάτε πολύ καλά το λάδι και το χυμό των λεμονιών και των πορτοκαλιών και περιχύνετε το φαγητό.
  • Ψήνετε το φαγητό για μία ώρα περίπου στους 200.

Tips:Οπως είναι ζεστό, προσθέτετε, αν θέλετε και λίγα κίτρινα τυριά κομμένα σε κύβους.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 9959
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 05/03/10 )