Υλικά
- μισό κιλό κιμάς
- 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμύδι
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι
- μισό φλυτζάνι του τσαγιού κρασί άσπρο
- ενάμιση κιλό πατάτες
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό ζωμό κρέατος
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού βούτυρο
- λίγο μαϊντανό
Εκτέλεση
Σωτάρετε μισό κιλό κιμά,ένα μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι,λίγο μαϊντανό σε λίγο ελαιόλαδο.Προσθέτετε αλάτι ,πιπέρι και μισό φλυτζάνι του τσαγιού κρασί άσπρο . Σιγοψήνετε τον κιμά για μισή ώρα περίπου. Κόβετε ενάμιση κιλό πατάτες και τις βάζετε σε σειρές σε ταψάκι , με τον κιμά ανάμεσα.Ρίχνετε ένα φλυτζάνι τσαγιού ζεστό ζωμό κρέατος κα ένα φλυτζάνι τσαγιού βούτυρο και τις ψήνετε στους 175 βαθμούς για μία ώρα. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8382 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |