Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Χταπόδι με πιλάφι Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από melita   
Κυριακή, 25/01/09
Υλικά
  • 1-2 κιλά χταπόδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3-4 κουταλιές της σούπας κρασί
  • 3/4 του φλυτζανιού ελαιόλαδο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 3 1/2 φλυτάνια νερό
  • 1 1/2 φλυτζάνι ρύζι
Εκτέλεση

Πλένετε κα κόβετε σε μικρά κομματάκια το χταπόδι.Το βάζετε σε μια κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι και αφήνετε να βγεί το νερό του.Προσθέτετε 3-4 κουταλιές της σούπας κρασί , το λάδι , τα φύλλα δάφνης και αφήνετε να ψηθούν.Όταν ψηθεί προσθέτετε το νερό και όταν βράσει ρίχνετε το ρύζι.Αφήνετε σε σιγανή φωτιά.

Σημείωση:

  • Πολλοί βάζουν και χυμό ντομάτας.Αυτό το αφήνω στην επιλογή σας.

Καλή σας επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6241
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 26-01-2009 20:34
 
Μελίτα το χταπόδι το κόβεις ωμό? το καφέ δέρμα του το βγάζεις ?
 
ekaterini

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 19/09/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός