Υλικά - 500gr πλευρώτους
- 1 φλυτζανάκι λάδι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Ρίγανη (πολύ λίγη γιατί πικρίζει)
- Αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πλευρώτους σε τρεχούμενο νερό. Τα στραγγίζουμε να φύγουν τα νερά και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Χτυπάμε σε ένα μπωλάκι το λάδι, τη μουστάρδα, το ψιλοκομμένο σκόρδο και την ρίγανη και το ρίχνουμε στα πλευρώτους. Ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει το μείγμα σε όλα τα μανιτάρια. Τα απλώνουμε στο ταψί, αλατίζουμε και ψήνουμε στο γκριλ, στους 200ο για περίπου 20-30 λεπτά. Στο ενδιάμεσο τα γυρίζουμε για να ψηθούν κι από τις δυο πλευρές. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 55651 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |