Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μανιτάρια Πλευρώτους στο γκριλ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από Soultana   
Τετάρτη, 28/01/09
Υλικά
  • 500gr πλευρώτους
  • 1 φλυτζανάκι λάδι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Ρίγανη (πολύ λίγη γιατί πικρίζει)
  • Αλάτι 
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πλευρώτους σε τρεχούμενο νερό. Τα στραγγίζουμε να φύγουν τα νερά και τα βάζουμε σε ένα ταψί.  Χτυπάμε σε ένα μπωλάκι το λάδι, τη μουστάρδα, το ψιλοκομμένο σκόρδο και την ρίγανη και το ρίχνουμε στα πλευρώτους. Ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει το μείγμα σε όλα τα μανιτάρια.  Τα απλώνουμε στο ταψί, αλατίζουμε και ψήνουμε στο γκριλ, στους 200ο για περίπου 20-30 λεπτά. Στο ενδιάμεσο τα γυρίζουμε για να ψηθούν κι από τις δυο πλευρές. 

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 48220
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 28-01-2009 20:03
 
Soultana 40' δεν είναι αρκετή ώρα στο φούρνο?
 
ekaterini
2. 29-01-2009 08:53
 
Kapoies fores ta afino kai ego tosh ora gia na ginoun pio malaka, alla ston aera (stous 180) kai oxi sto grill. Episis mazi me to ladi vazo kai arketo balsamico, pou tou paei polu meionontas parallila kata polu thn posotita tou ladiou gia na einai pio diaititika...!Eksallou vgazoun polla ugra apo mona tous.
 
vikula83
3. 29-01-2009 09:48
 
Εξαρτάται και από το μέγεθος των μανιταριών. Αν είναι μικρά και λεπτά σίγουρα χρειάζεται λιγότερη ώρα.
 
Soultana
4. 20-02-2009 09:56
 
έχεις δίκιο κι εγώ βάζω λιγότερο λάδι, το διόρθωσα. ευχαριστώ
 
Soultana
5. 28-02-2009 21:32
 
σήμερα που τα ξαναέφτιαξα τα χρονομέτρησα και ήταν έτοιμα σε 20'. Το διόρθωσα και στο κείμενο.
 
soultana
6. 17-01-2010 11:38
 
Σουλτάνα μου είναι απλά τέλεια ;) Τα έφτιαξα και μας ενθουσίασαν!Μπράβο σου :)
 
renaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 28/01/10 )