Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κρέας με πατάτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τρίτη, 05/06/07
Υλικά:
Αλάτι
250 γραμμάρια Βιτάμ
3 σπασμένα Δάφνη
2 μέτρια Κρεμμύδι(α)
1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας
200 γρ. Ντομάτα(ες)
11/2 κιλό Πατάτα(ες)
Πιπέρι
4 σκελίδες Σκόρδο

Τρόπος παρασκευής
Πρώτα βράζουμε το κρέας.
Στη συνέχεια το βάζουμε στο ταψί και γύρω-γύρω τις πατάτες, το κρεμύδι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και τη δάφνη.
Ρίχνουμε στο ταψί του ζουμί του κρέατος.
Λιώνουμε το βιτάμ και περιχύνουμε το κρέας και όλες τις πατάτες.
Προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας και 2 με 2,5 ποτήρια νερό και το βάζουμε στο φούρνο, πάνω-κάτω στους 300 βαθμούς.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός