Κοπανάκια κοτόπουλου στην μπύρα ψητά |
|
Έχει υποβληθεί από pastaflora
|
Δευτέρα, 02/02/09 |
Από την πασταφλώρα με αγάπη στην GreekMasa. Μιά λιχουδιά!Υλικά
- 10 κοπανάκια κοτόπουλου
- 1 κουτάκι μπύρα,
- ελάχιστο ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι του κρασιού
- αλάτι πιπέρι,
- λίγο κάρυ,
- καρίνο , ή
- μείγμα ρίγανης, θυμαριού, ψιλοκομένου σκόρδου 1 σκελιδα.
Εκτέλεση - Σε ένα λαδωμένο πυρέξ τοποθετοουμε τα κοπανάκια επίσης ελαφρά λαδωμένα, αλατοπιπερωμένα , και πασπαλίζουμε το μείγμα των αρωματικων βοτάνων.
- Από επάνω περιχύνω με το κουτάκι την μπύρα
- Το φουρνίζω στους 200ο Κ., και ψήνω στον αέρα μέχρι να ροδίσουν τα καναγυρίζω να ροδίσουν κι από την άλλη πλευρά , και τα αφήνω να ψηθούν μέχρι να μείνει η σάλτσα τους η νόστιμη.
- Σερβίρονται με τηγανητές πατάτες, ή με πιλάφι σπυρωτό, ή με πουρέ και επάνω του περιχύνω τη σάλτσα του.
Καλή σας όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 9514 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 23/10/13 )
|