Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κερασόπιτα με ψωμί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από iwanna   
Τρίτη, 03/02/09
Υλικά
  • 250γρ ψωμί ψίχα
  • 100γρ γάλα
  • 60 γρ βούτυρο
  • 100 γρ ζάχαρη
  • 4 κρόκοι αυγών
  • 4 ασπράδια
  • 50 γρ αμύγδαλα σκόνη
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 50 γρ φρυγανιά
  • 10 γρ αλέυρι
  • 1/2 κ.γλ. κανέλλα
  • 450 γρ κεράσια
Εκτέλεση
  • Μουλιάζουμε το ψωμί μέσα στο γάλα για 2 ώρες.
  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με 75 γρ ζάχαρη προσθέτουμε ένα-'ενα τους κρόκους και το ψωμί.
  • Μετά ρίχνουμε τμηματικά το αλέυρι,το μπέικιν-πάουντερ και το αμύγδαλο.
  • Προσθέτουμε λίγη λίγη τη φρυγανιά μαζί με την κανέλλα και τα κεράσια.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια και τα 25 γρ ζάχαρη να γίνουν μαρέγκα και ενσωματώνουμε το μείγμα.
  • Ψήνουμε 30-40 λεπτά.
Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5968
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 04-02-2009 01:30
 
Συνταγή πολύ αλλιώτικη. Να την δοκιμάσουμε, γιατί όχι ? :)
 
ekaterini
2. 04-02-2009 14:27
 
Συμφωνώ και εγω Κάτια, πρεπει να την δοκιμάσουμε. 
Μπραβο Ιωαννα!!
 
melita

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 05/09/10 )