Υλικά - 250γρ ψωμί ψίχα
- 100γρ γάλα
- 60 γρ βούτυρο
- 100 γρ ζάχαρη
- 4 κρόκοι αυγών
- 4 ασπράδια
- 50 γρ αμύγδαλα σκόνη
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ φρυγανιά
- 10 γρ αλέυρι
- 1/2 κ.γλ. κανέλλα
- 450 γρ κεράσια
Εκτέλεση - Μουλιάζουμε το ψωμί μέσα στο γάλα για 2 ώρες.
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με 75 γρ ζάχαρη προσθέτουμε ένα-'ενα τους κρόκους και το ψωμί.
- Μετά ρίχνουμε τμηματικά το αλέυρι,το μπέικιν-πάουντερ και το αμύγδαλο.
- Προσθέτουμε λίγη λίγη τη φρυγανιά μαζί με την κανέλλα και τα κεράσια.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια και τα 25 γρ ζάχαρη να γίνουν μαρέγκα και ενσωματώνουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε 30-40 λεπτά.
Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5968 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |