Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πίτες και Ψωμιά arrow Σφολιάτα με μπέικον και κασέρι
Σφολιάτα με μπέικον και κασέρι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Soultana   
Κυριακή, 08/02/09
Αυτή τη συνταγή μου την είπε μια συνάδελφος στη δουλειά και είναι πάρα πολύ εύκολη και γευστική.
Υλικά:
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 100γρ. μπέικον
  • 100γρ. κασέρι
  • 3 αυγά
  • λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λίγο βούτυρο και προσθέτουμε το μπέικον. Μόλις τσιγαριστούν τα βγάζουμε απ' τη φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το μπέικον με το κρεμμύδι και το τυρί.
  • Απλώνουμε τη σφολιάτα σε βουτυρωμένο ταψάκι και προσθέτουμε το μίγμα από πάνω.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 4435
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 09-02-2009 12:21
 
Μμμμιάμ! και γρήγορα ε; Θαύμα
 
Nena
2. 09-02-2009 21:07
 
τέλεια!!! μεγάλος πειρασμός...θα δοκιμαστεί συντομα.σε ευχαριστούμε :)
 
MAROULA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 18/04/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός