Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μιλφέιγ Νο.09 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από PETROULA   
Παρασκευή, 13/02/09

Για το γλυκο χρησιμοποιω ταπερ με διαστασεις 22Χ33 και Υψος 6cm

Υλικά
  • 1 κράκερς ΑΛΛΑΤΙΝΗ (είναι πιό μαλακά από τα άλλα)
  • 1100γρ γάλα φρέσκο
  • 2 GARNI Γιώτης σαντιγύ
  • 1 Γιώτης στιγμής βανίλια
  • 1 Γιώτης κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • Μπισκότα ΙΤΑΛΙΚΑ αυτά με τη ζάχαρη επάνω (Θρυμματισμένα)
Εκτέλεση
  • Περνάω τα κράκερς από γάλα και τα στρώνω στο τάπερ.
  • Χτυπάω με το ΜΙΞΕΡ σ'ένα μπώλ τη 1 σαντιγύ με τα ανάλογο γάλα που λένε οι οδηγίες πάνω στη συσκευασία.
  • Σ'ένα άλλο μπώλ χτυπάω μαζί την κρέμα ζαχαροπλαστικής και την στιγμής βανίλια με το ανάλογο γάλα που λένε οι οδηγίες πάνω στη συσκευασία τους.
  • Ανακατέυω τα μείγματα από τα δύο μπώλ με ένα κουτάλι και το στρώνω πάνω στα κράκερς.
  • Περνάω τα κράκερς από το γάλα και βάζω άλλη μια στρώση.
  • Χτυπάω την άλλη σαντιγύ και την στρώνω πάνω από τα κράκερς.
  • Σκορπάω από πάνω τα θρυμματισμένα μπισκοτάκια.

Στα παιδάκια αρέσει πολύ. Είναι ελαφρύ στη γεύση!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 9366
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 16-02-2009 13:45
 
Να σου πω Petroula, αφου θα κανεις που θα κάνεις τον κόπο γιατί δεν ψήνεις σφολιάτα αντί τα μαλακά μπισκότα που θα γίνει πιο τραγανό; Εκτός αν δεν σαρέσει τραγανό το γλυκό αυτό. Η αλήθεια είναι πως κάπου το έφαγα έτσι και κάτι με χάλασε. Η σαντιγύ; τα μπισκότα; δεν το εντόπισα.
 
Nena
2. 18-02-2009 22:24
 
τι να σου πω, εμενα και οσοι εχουν δοκιμασει γιατι το φτιαχνουμε συχνα και εγω και η μητερα μου και η πεθερα μου μας αρεσει ετσι με αυτα τα μπισκοτα και αυτη την κρεμα. Tωρα βεβαια γουστα ειναι αυτα. Aλλα το εχεις φαει ακριβως ετσι με αυτες τις κρεμες??
 
PETROULA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 22/05/10 )