Υλικά - 1 λάχανο μεγάλο
- 1 κουνουπίδι
- 5-6 καρότα
- 1 ματσάκι μαιντανό
- 10 πιπεριές κέρατα
- 3-4 πιπεριές καυτερές
- Μερικές πράσινες ντομάτες
Εκτέλεση
Σε μία μεγάλη λεκάνη κόβουμε το λάχανο ,το κουνουπίδι ,τις ντομάτες σε κομμάτια και τα καρότα σε λωρίδες.Τα αλατίζουμε με χοντρό αλάτι καλά να πάει παντού και τα αφήνουμε ένα εικοσιτετράωρο.Την επόμενη μέρα κόβουμε και το μαιντανό προσθέτουμε και τις πιπεριές ανακατεύουμε καλά και βαζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα βιδούρι(πλαστικό δοχείο) μαζί με τα υγρά που έχουν βγάλει.Προσθέτουμε νερό αν χρειάζεται να καλυφτούν τα λαχανικά μας τα πατάμε με κάτι βαρύ και τα κλείνουμε για 15 μέρες περίπου.Οταν είναι έτοιμο βγάζουμε λίγα από όλα τα είδη τα βάζουμε σε μπολάκι με λίγο λαδι.(Αν είναι αρμυρό το τουρσί το ξεπλένουμε λίγο πριν το βάλουμε στο μπολ με το λάδι). Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 6345 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |