Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πατάτα γεμιστή (φουρνοπατάτα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από georgechef   
Πέμπτη, 19/02/09
  • Πάρτε μια πατάτα και βαλτέ την στον φούρνο για περίπου μισή ώρα στους 250 με 300 βαθμούς
  • Με το που την βγάλετε, κόψτε την στην μέση και βγάλτε με ένα κουτάλι την γέμιση της,
  • Βαλτέ την γέμιση σε ένα μπολάκι και βαλτέ μέσα στην γέμιση λίγο ζαμπόν, μπέικον, κασέρι και φέτα
  • Ανακατέψτε όλο το μείγμα μαζί!
  • Αφού ανακατέψαμε το μείγμα με τα υλικά μας βάλτε πάλι το μείγμα μέσα στην πατάτα!!!
  • Όπως είναι τώρα τα δυο κομμάτια της πατάτας, βαλτέ τα στον φούρνο για ένα τεταρτακι περίπου στους 200 βαθμός και η πατάτα είναι έτοιμη !!
Είναι ωραίο για ορεκτικό και μπορείτε να την σερβίρετε και με ποτό!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 8580
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 20-02-2009 14:30
 
Στην αντίσταση ή στον αέρα;; ¨η δεν έχεις διαφορά;
 
Marinaki
2. 20-02-2009 14:41
 
MMMM πολυ νοστιμοοο :eek
Εμεις την ψηνουμε στη χοβολη.Την τυλιγουμε με αλουμινοχαρτο και οταν γινει της βαζουμε λιγο βουτυρο,μαιντανο κρεμμυδακι φρεσκο και λιγο αλατι.
 
melita
3. 11-05-2009 13:04
 
Άψογη η φουρνοπατάτα :p
 
susudi

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 19/02/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός