Υλικα
- 1 λιτρο γαλα φρεσκο,
- ¾ φλυτζανι τσαγιου σιμιγδαλι ψιλο, η ριζαλευρο η νισεστε,
- 2 βανιλιες,
- 2 κουταλιες σουπας βουτυρο η φυτινη λιωμενο,
- 2 φυλλα απλα διπλωμενα επανω και κατω χωρις κοθρο,
Η σφολιατα κομμενη σε μεγαλα τετραγωνα κομματια για να διπλωσω με τον ιδιο τροπο και να κανω ατομικες μπουγατσες.
Εκτελεση Αν μεταχειριστω φυλλα κρουστας τα κοβω επισης και τα βουτυρωνω ενα -ενα κανω επισης ατομικες μπουγατσες. Τα ψηνω στους 180ο κ-200ο κ , και τα γυριζω απο την αναποδη , για να γινουν κριτσανιστα, μεχρι να ροδισουν τα φυλλα και κατοπιν τα αχνιζω με αχνη ζαχαρη και σκονη κανελλας. Τα ανοιγω σαν τσεπη και τα αχνιζω με ζαχαρη και κανελα και εσωτερικα. Προσοχη : δεν τις σιροπιαζω ποτε! Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 27713 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |