Υλικά
- 2 φλυτζ. τσαγιού φάβα βρασμένη
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
- 2-3 κουτ.σούπας αλεύρι
- 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε τη φάβα από την προηγούμενη και την βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει.
- Αναμιγνύουμε τη φάβα με το αλεύρι, το κρεμμύδι, το δυόσμο, το πιπέρι.
- Πλάθουμε το μείγμα σε μικρούς κεφτέδες τους οποίους πιέζουμε απαλά ώστε να πάρουν το σχήμα της τηγανίτας.
- Τους τηγανίζουμε σε άφθονο ελαιόλαδο.
- Όταν ροδίσουν και απ τις δυο πλευρές τους βγάζουμε και τους αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας.
- Σερβίρουμε τους κεφτέδες ζεστούς με φρεσκοκομμένο κρεμμύδι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 13351 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |