Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Cheesecake Νο.10 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από ANASTAZI   
Τρίτη, 03/03/09
Υλικά
  • 2 πακέτα μπισκότα Αλλατίνη κανέλας
  • 1 βούτυρο Lurpak
  • 2 πακέτα τυρί Φιλαδέλφεια
  • 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
  • Μισό ποτήρι λεμόνι
  • 1 κουτί μαρμελάδα Spin Span κεράσι.
Εκτέλεση
  • Λιώνουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με τα χέρια με το μισό βούτυρο lurpak.
  • Τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.
  • Στην συνέχεια αδειάζουμε σε ένα μπωλ όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε με το μίξερ να γίνουν μια κρέμα.
  • Απλώνουμε την κρέμα στο πυρέξ πάνω απ΄τα μπισκότα.
  • Βάζουμε στο μπλέντερ την μαρμελάδα , την γυρίζουμε μια φορά να λιώσουν τα κεράσια, και την αδειάζουμε στο πυρέξ.
  • Το γλυκό μας είναι έτοιμο και το βάζουμε στο ψυγείο. Μπορούμε βέβαια να δοκιμάσουμε κατευθείαν αλλά καλύτρα να μείνει 1-2 ώρες στο ψυγείο.

Σημείωση : Μην αλλάξετε τα υλικά π.χ. άλλο βούτυρο , μπισκότα digestive κ.τ.λ. γιατί χαλάει η γεύση!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 11942
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (8)
1. 03-03-2009 20:14
 
ΑΝΑΣΤΑΖΙ, εγώ δε θα αλλάξω τίποτα γιατί πολύ απλά το βούτυρο αυτό είναι το αγαπημένο μας. Μοσχομυρίζει και δίνει άλλη γεύση σε όλα τα γλυκά. Όσο για τα μπισκότα κανέλας... :roll :roll
 
despoinaki
2. 03-03-2009 20:34
 
Εγώ μπορώ να αλλάξω τη μαρμελάδα με δική μου!!!! 
Ωραία και γρήγορη συνταγή!!
 
xanthibax
3. 03-03-2009 22:55
 
Αυτο ακριβως φτιαχνω και εγω μονο που για μαρμελαδα βαζω κομποστα βυσσινο που το χυμο τον δενω με κορν φλαουρν.Επισης εχω αντικαταστησει τα μπισκοτα κανελλας με τα digestivs και τα δυο ειναι νοστιμα. :p :roll
 
matina
4. 04-03-2009 16:55
 
Με το κορν φλάουρ δεν γίνεται θολή η κομπόστα στην επιφάνεια του κέικ?
 
Nena
5. 04-03-2009 19:26
 
Νενα το αποτελεσμα εμφανισιακα ειναι καλο.
 
matina
6. 04-03-2009 22:13
 
Και γιατί βρε κορίτσια μου να μπλέξετε με κορν φλάουρ και ιστορίες? 
Ένα κουτάκι spin span και έτοιμοι! :p
 
ANASTAZI
7. 12-03-2009 16:14
 
έχω 1 βάζο κομπόστα ροδάκινο που δεν θέλω να το φάω αλλά ούτε να το πετάξω. είπα να το χρησιμοποιήσω για cheesecake. να κόψω τα ροδάκινα σε μικρά κομματάκια και να δέσω το χυμό με corn flour ή τι άλλο? πείτε καμμία ιδέα :roll
 
Lydia
8. 15-03-2009 12:51
 
Καλή η ιδέα σου αλλά μήπως δεν πάει η γεύση του ροδάκινου με τα άλλα υλικά και τελιά πετάξεις όλο τι τσιζκέηκ?Και τσάμπα τά υλικά σου? Πέτα μόνο το ροδάκινο ή κάντο καμιά μαρμελαδούλα.
 
ANASTAZI

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 11/01/10 )