Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινή τηγανιά Νο.03 (μαριναρισμένη, με κρούστα)
Χοιρινή τηγανιά Νο.03 (μαριναρισμένη, με κρούστα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από iwanna   
Παρασκευή, 06/03/09
Υλικά
  • 700γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε μπουκιές
  • 8 ώριμες ντομάτες τριμμένες
  • 3 κρεμμύδια μεγάλα τριμμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Αλεύρι για αλεύρωμα
  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Για τη Σως γιαουρτιού με δυόσμο

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 2 κ.σ.ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 2κ.σ.χυμό λεμονιού
  • 2 κ.σ. κρύο νερό
  • Αλάτι
Εκτέλεση

Σε ένα γυάλινο ή πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κρέας,τις τριμμένες ντομάτες,τα κρεμμύδια,τα σκόρδα,τον μαιντανό,την καυτερή πιπεριά,αλάτι και πιπέρι.Ανακατεύουμε πολύ καλά με κουτάλα τα υλικά μας,σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστούν τα υλικά το λιγότερο για 4 ώρες(εάν το κάνουμε από την προηγούμενη έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα).Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και πιάνοντας ένα-ένα κομμάτι κρέας το αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει.

Για τη Σως γιαουρτιού με δυόσμο

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπόλ και χτυπάμε με σύρμα ή με πηρούνι για 2-3 λεπτά μέχρι να ενωθούν.Παγώνουμε τη σως για 1 ώρα.Ανακατεύουμε πριν σερβίρουμε.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 7961
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 07-03-2009 13:52
 
πω πω Ιωανναααα :eek :eek υπεροχο!!!!
 
melita
2. 07-03-2009 17:25
 
Ιωάννα, τα υλικά της μαρινάτας δηλαδή τα πετάς; Δεν τα βάζεις όλα μαζί στο τηγάνι; :x
 
despoinaki
3. 07-03-2009 18:53
 
Δέσποινα όπως είναι όλα τα υλικά τα βάζεις γιατί όσο μαρινάρονται γίνονται ένα σώμα όλα.
 
iwanna
4. 07-03-2009 20:34
 
Κατάλαβα. Τώρα μου αρέσει περισσότερο. Θα μαγειρευτεί σίγουρα. :zzz
 
despoinaki
5. 08-03-2009 11:12
 
Η γεύση του είναι υπέροχη, Αν προσθέσεις στην μαρινάδα και λιωμένη φέτα γίνεται ΕΞΩΤΙΚΗ!  
Συγχαρητήρια!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 15/10/10 )