Υλικά - 700γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε μπουκιές
- 8 ώριμες ντομάτες τριμμένες
- 3 κρεμμύδια μεγάλα τριμμένα
- 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι-πιπέρι
- Αλεύρι για αλεύρωμα
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Για τη Σως γιαουρτιού με δυόσμο - 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 2 κ.σ.ψιλοκομμένο δυόσμο
- 2κ.σ.χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. κρύο νερό
- Αλάτι
Εκτέλεση Σε ένα γυάλινο ή πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κρέας,τις τριμμένες ντομάτες,τα κρεμμύδια,τα σκόρδα,τον μαιντανό,την καυτερή πιπεριά,αλάτι και πιπέρι.Ανακατεύουμε πολύ καλά με κουτάλα τα υλικά μας,σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστούν τα υλικά το λιγότερο για 4 ώρες(εάν το κάνουμε από την προηγούμενη έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα).Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και πιάνοντας ένα-ένα κομμάτι κρέας το αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει. Για τη Σως γιαουρτιού με δυόσμο
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπόλ και χτυπάμε με σύρμα ή με πηρούνι για 2-3 λεπτά μέχρι να ενωθούν.Παγώνουμε τη σως για 1 ώρα.Ανακατεύουμε πριν σερβίρουμε.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 7961 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |