Υλικά - 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
- 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό
- 3 φλυτζάνια ζάχαρη
- 3 φλυτζάνια νερό
- 1 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι
- ξύσμα πορτοκαλιού
- κανέλα
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει,προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για να μην κολλήσει .
- μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να γίνουν ένα μείγμα.
- Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά αφήνουμε λίγο νακρυώσει και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα.
- Το βάζουμε πάλι στη φωτιά και ανακατεύουμε καλά να μην έχει υγρά.
- Μόλις κρύωσει τον βάζουμε σε μία φόρμα και ρίχνουμε την κανέλα.
Καλή επυτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 9818 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |