Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ειδική κατηγορία - Νηστίσιμα arrow Χαλβάς Νο.07 (σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι)
Χαλβάς Νο.07 (σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από evaggelia   
Παρασκευή, 06/03/09
Υλικά
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
  • 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό
  • 3 φλυτζάνια ζάχαρη
  • 3 φλυτζάνια νερό
  • 1 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι
  • ξύσμα πορτοκαλιού
  • κανέλα
Εκτέλεση
  • Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει,προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για να μην κολλήσει .
  • μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να γίνουν ένα μείγμα.
  • Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά αφήνουμε λίγο νακρυώσει και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα.
  • Το βάζουμε πάλι στη φωτιά και ανακατεύουμε καλά να μην έχει υγρά.
  • Μόλις κρύωσει τον βάζουμε σε μία φόρμα και ρίχνουμε την κανέλα.

Καλή επυτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7996
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 08-03-2009 11:25
 
Το νερό πότε το ρίχνουμε; :? :? :?
 
despoinaki
2. 08-03-2009 13:59
 
despoinaki συγνώμη εχεις δίκιο ,προσθέτουμε το νερό , χυμό και ξύσμα. :p
 
evaggelia
3. 08-03-2009 14:02
 
Kορίτσια και ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?
 
evaggelia

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 12/03/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός