Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά arrow Σολωμός φιλέτο με λάιμ και ρύζι μπασμάτι
Σολωμός φιλέτο με λάιμ και ρύζι μπασμάτι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από stamkoz   
Τρίτη, 17/03/09
Υλικά (για 2 άτομα)
  • 2 φιλέτα σολομού
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • 1 λάιμ
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κούπα ρύζι μπασμάτι
  • 1 κρεμμυδάκι μικρό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά άνιθο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά βούτυρο καλής ποιότητας
Εκτέλεση
  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα αλείφουμε με την μουστάρδα και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί.
  • Πασπαλίζουμε με το ξύσμα από το λάιμ.
  • Περιχύνουμε με τον χυμό του λάιμ.
  • Ψήνουμε στο γκριλ για 15-20 λεπτά.
  • Βράζουμε και στραγγίζουμε το ρύζι.
  • Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κρεμμυδάκι.
  • Προσθέτουμε το ρύζι και τον άνιθο και ανακατέυουμε καλά να πάει το βούτυρο παντού.
  • Σερβίρουμε το σολομό με το ρύζι και σαλάτα πράσινη.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 17200
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 18-03-2009 20:13
 
Ζωή πολύ ωραία συνταγούλα!! Πως φαίνεται ότι έχει περάσει από Αγγλία!!!Την έχω δοκιμάσει από τα χεράκια της νύφης μου!!!
 
xanthibax

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 08/02/12 )