Ειχαμε αναφέρει στο παρελθόν τη σπουδαιότητα των συνταγών των μητέρων, γιαγιάδων μας κλπ. Ετσι λοιπόν βάζω αυτή τη συνταγή μαζί με το χειρόγραφο, την οποία βρήκα τυχαία σε ένα τετράδιο με συνταγές του 1964 που πραγματικά είναι θυσαυρός. Να' σαι καλά γιαγιά!! Υλικά Επιπλέον:
2 αυγά χτυπημένα Φρυγανιά τριμμένη Βούτυρο φρεσκο
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τα επιπλέον) και τα αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε μέτριους κεφτέδες και τα περνάμε από το αυγό και τη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε λάδι. Οταν γίνουν τους βάζουμε σε πιατέλα, ρίχνουμε από πάνω λίγο φρέσκο βούτυρο λιωμένο και τριμμένο τυρί και σερβίρουμε αμέσως. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 16224 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |