Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πράσινη Μακαρονάδα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από papitsa   
Πέμπτη, 26/03/09
Την συνταγή αυτή την έφαγα σε ένα Ισπανικό εστιατόριο, πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει για ένα γρήγορο νηστίσιμο δείπνο.
Υλικά
  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1/2 ματσάκι άνιθο
  • 1/2 ματσάκι βασιλικό
  • 2-3 κσ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  • Ρίχνουμε στο μούλτι το σκόρδο, τον μαϊντανό, τον άνιθο και τον βασιλικό και τα χτυπάμε όλα μαζί.
  • Βράζουμε τα μακαρόνια al- dente, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε καλά με την τα μυρωδικά.
Ελπίζω να σας αρέσει.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6281
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 27-03-2009 13:42
 
Αλάτι, πιπέρι, τριμμένο τυρί, δεν χρησιμοποιείς καθόλου;
 
pastaflora
2. 27-03-2009 13:52
 
Επίσης νερό για το βράσιμο: δεν χρησιμοποιείς:
 
pastaflora
3. 27-03-2009 13:53
 
Έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να της πηγαίνει και πολύ το τυρί. 
Επειδή την δοκίμασα σε εστιατόριο και μας την σερβίρισαν χωρίς τυρί εγώ συνήθως την φτιάχνω σε περιόδους που νηστεύω. 
Εάν θέλεις δοκίμασε την και με τυρί και πες μου
 
papitsa
4. 27-03-2009 13:55
 
Το αλατάκι τόσο στο νέρο για τα μακαρόνια όσο και στην σάλτσα αλλά και το πιπεράκι δεν το στερούμε ποτέ. 
Παράληψης μου που δεν τα ανέφερα. 
Ευχαριστώ για την υπενθύμιση
 
papitsa
5. 27-03-2009 13:57
 
Όσον αφορά για το νερό ... από την στιγμή που βράζουμε τα μακαρόνια φαντάστηκα ότι εννοείται
 
papitsa

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 27/03/09 )