Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας μεγάλο
- 2 φιλέτα κοτάπουλο
- 2 γιαούρτια total
- 100 γρ. μανιτάρια λαζαρίνια
- 1/2 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
- 2 ντομάτες φρέσκες
- 2 κ.σ. κέτσαπ
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σωτάρω τα φιλέτα του κοτάπουλου κομμένα σε μικρά κυβάκια μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν καλά. Στην συνέχεια προσθέτων την πιπεργιά ψιλοκομμένη και τα μανιτάρια. Σε ένα μπολ ανακατεύω την κέτσαπ, την μουστάρδα και τις φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες και τα ανακατεύω καλά και στην συνέχεια τα ρίχνω μέσα στο κοτόπουλο. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και ελάχιστο ζεστό νερό όποτε χρειάζεται μέχρι να μαλακώσει το κοτάπουλο. Θα πρέπει στο τέλος το φαγητό μας να μην έχει ζουμιά αλλά να είναι μια ωραία παχύρευστη σάλτσα. Σε ένα μέτριο στρογγυλό πυρέξ βάζω λίγο λάδι και απο πάνω τοποθετώ την σφολιάτα ανοιχτή ώστε οι 4 γωνιές της να εξέχουν έξω απο το πυρέξ. Βάζω σε όλη τη βάση της σφολιάτας τα δύο γιαούρτια και απο πάνω το υπόλοιπο φαγητό που μαγειρέψαμε στο τιγάνι. Κλείνουμε την σφολιάτα με τις 4 γωνίες και προσέχουμε να κλείσει καλά στις ενώσεις. Ψήνουμε στους 180 σε αέρα για περίπου 40' μέχρι να φουσκώσει καιροδίσει η σφολιάτα. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 6284 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |