Υλικά - 4 πιπεριές πράσινες
- 4 φέτες ψιλοκομμένο μπεικον
- 1 κουτί ψιλοκομμένα μανιτάρια
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 1 κρέμα γάλακτος
- 3 φέτες μαλακό ψωμί του τοστ (σε μικρά κυβάκια)
- 100 γρ περιπου κίτρινο τυρί (σε μικρά κυβάκια)
- Κρασί κόκκινο
- λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το μπεϊκον, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε να σιγοβράσει για πέντε λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και κρέμμα γάλακτος. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και το βγάζουμε απο την φωτιά. Μόλις κρυώσει προσθέτουμε το ψωμί και το τυρί.Καθαρίζουμε τις πιπεριές μας απο τα σπόρια, κόβουμε το κεφάλι τους και το κρατάμε στην άκρη. Πλένουμε τις πιπεριές και τις αλατίζουμε εσωτερικά. Τις γεμίζουμε και στην συνέχεια βάζουμε το καπάκι. Τις βάζουμε σε ένα πυρέξ οπου εχουμε στρώσει λαδόκολα μέσα. Βάζουμε λιγο λάδι, νερό και αλάτι, σκεπάζουμε με λαδόκολα και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180 βαθμούς) για 30 λεπτά περίπου. Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7185 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |