Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μπουφές arrow Πιπεριές γεμιστές με μανιτάρια και κρέμα.
Πιπεριές γεμιστές με μανιτάρια και κρέμα. Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από mariamg   
Σάββατο, 28/03/09
Υλικά
  • 4 πιπεριές πράσινες
  • 4 φέτες ψιλοκομμένο μπεικον
  • 1 κουτί ψιλοκομμένα μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 3 φέτες μαλακό ψωμί του τοστ (σε μικρά κυβάκια)
  • 100 γρ περιπου κίτρινο τυρί (σε μικρά κυβάκια)
  • Κρασί κόκκινο
  • λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση

Σοτάρουμε το μπεϊκον, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε να σιγοβράσει για πέντε λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και κρέμμα γάλακτος. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και το βγάζουμε απο την φωτιά. Μόλις κρυώσει προσθέτουμε το ψωμί και το τυρί.Καθαρίζουμε τις πιπεριές μας απο τα σπόρια, κόβουμε το κεφάλι τους και το κρατάμε στην άκρη. Πλένουμε τις πιπεριές και τις αλατίζουμε εσωτερικά. Τις γεμίζουμε και στην συνέχεια βάζουμε το καπάκι. Τις βάζουμε σε ένα πυρέξ οπου εχουμε στρώσει λαδόκολα μέσα. Βάζουμε λιγο λάδι, νερό και αλάτι, σκεπάζουμε με λαδόκολα και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180 βαθμούς)  για 30 λεπτά περίπου.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7185
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 30-03-2009 11:23
 
Ψήνεται η πιπεριά σε μισή ώρα; :?
 
despoinaki
2. 06-04-2009 22:09
 
:roll Λάθος μου, θέλει μια ώρα περίπου.
 
mariamg

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 30/03/09 )