Επιλογές μελών
Βασικό Μενού
Κοντοσούβλι (απο τη Λάρισα) |
Έχει υποβληθεί από pastaflora | ||||
Πέμπτη, 02/04/09 | ||||
Πασχαλιατικο κοντοσουβλι απο τη ΛαρισαΥλικά
Εκτέλεση Βάζω όλα τα υλικά σε μια λεκάνη τα ανακατεύω και μετά προσθέτω και το κρέας να σκεπασθεί από τον πολτό των υλικών . Το αφήνω 3 ημέρες μέσα στο ψυγείο να μαριναριστεί και να σιτέψει .Την τετάρτη ημέρα παίρνω μια σούβλα και περνάω ένα- ένα τα κομμάτια του κρέατος και περιχύνω λίγο από το χυλό. Τον υπόλοιπο χυλό τον περιχύνω αργότερα όταν ο προηγούμενος κάνει κρούστα όσος φυσικά δεν πέσει στην φωτιά, αλατοπιπερώνω ξανά λίγο και βάζω και ρίγανη. Σκεπάζω με ένα αλουμινόφυλο και το δένω απαλά. Ψήνεται πάντοτε στα κάρβουνα με τους χυμούς του. Μετά από 1 ½ ώρα βγάζω το αλλουμινόφυλο, και το αφήνω να ροδοψηθεί γυρίζοντας πάντοτε την σούβλα . Συνήθως το φτιάχνουμε το Πάσχα και το σερβίρουμε ενωρίτερα από το αρνί. Έχει γεύση εξωτική. Καλό Πάσχα! Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 20116 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||
Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 28/12/12 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 11/05/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023