Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κεφτέδες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος
200 γραμμάρια Ψωμί τριμμένο
2 Αυγό(ά)
1 μεγάλο Κρεμμύδι(α)
1 κουταλάκι Αλάτι
1 χουφτίτσα Ρίγανη
1 κουταλάκι κοφτό Πιπέρι
1 κουταλάκι Κύμινο

Τρόπος παρασκευής
Μουσκέυουμε το ψωμί στο λάδι.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και τα ζυμώνουμε μέχρι να αρχίσει το μείγμα να ασπρίζει.
Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Τα πλάθουμε και τα τηγανίζουμε στο λάδι.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός