Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κεφτέδες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος
200 γραμμάρια Ψωμί τριμμένο
2 Αυγό(ά)
1 μεγάλο Κρεμμύδι(α)
1 κουταλάκι Αλάτι
1 χουφτίτσα Ρίγανη
1 κουταλάκι κοφτό Πιπέρι
1 κουταλάκι Κύμινο

Τρόπος παρασκευής
Μουσκέυουμε το ψωμί στο λάδι.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και τα ζυμώνουμε μέχρι να αρχίσει το μείγμα να ασπρίζει.
Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Τα πλάθουμε και τα τηγανίζουμε στο λάδι.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )