Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Γιουβαρλάκια με σάλτσα
Γιουβαρλάκια με σάλτσα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
1/2 κιλό κιμά
2 φέτες ψίχα ψωμιού άσπρου μουσκεμένο σε νερό και στιμμένο
1 φλυτζάνι λάδι
1/3 ματσάκι μαϊντανό
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι
3 αυγά
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας πελτέ

Τρόπος παρασκευής
Βάζετε τον κιμά σε ένα μπωλ
Προσθέτετε το ψωμί, το 1 αυγό, τον μαϊντανό, το κρεμμύδι
Αλατοπιπερώνετ
Ζυμώνετε το μείγμα και πλάθετε τα γιουβαρλάκια
Τοποθετείτε τα γιουβαρλάκια σε μία κατσαρόλα
Τα σκεπάζετε με νερό
Ρίχνετε το λάδι και τον πελτέ
Αλατοπιπερώνετε
Αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά
Πρέπει να μείνουν με αρκετό ζουμί στο τέλος
Μόλις είναι έτοιμα τα αποσύρετε από τη φωτιά
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )