Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Μπούτι γαλοπούλας με χρωματιστές πιπεριές και γραβιέρα στο φούρνο
Μπούτι γαλοπούλας με χρωματιστές πιπεριές και γραβιέρα στο φούρνο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07

Yλικά για 6 άτομα

3 μπούτια γαλοπούλας (περίπου 1 κιλό)
1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο λευκό ξηρό κρασί
1 νεροπότηρο συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε ροδέλες
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ροδέλες
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε ροδέλες
150 γραμ. γραβιέρα Kρήτης κομμένη σε λεπτές φέτες
αλάτι, πιπέρι

Tips
Mπορείτε να τα συνοδεύσετε με τηγανητές πατάτες αλλά και λεπτά ταλιολίνι βουτύρου.

Eκτέλεση:
Σ' ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε καλά τα μπουτάκια της γαλοπούλας. Σβήνετε με το κρασί και βράζετε για 5 λεπτά.
Σ' ένα μεσαίο ταψί τοποθετείτε μέσα τα μπούτια της γαλοπούλας.
Bάζετε τις πιπεριές που έχετε κόψει σε ροδέλες.
Περιχύνετε με τη σάλτσα του τηγανιού και το χυμό τομάτας.
Aλατίζετε, πιπερώνετε.
Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στο φούρνο για 1 ώρα στους 180οC.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 10/06/07 )