Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πέννες 4 τυριά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από panagiotis0   
Κυριακή, 26/04/09
Υλικά
  • 1 πακετο πενες
  • 300ml νουνου γκουντα
  • 300ml φετα
  • 300ml ρεγκατο κεριγκολτ
  • 100ml ροκφορ
  • 600ml κρεμα γαλακτος αντορο
Εκτέλεση

Αφου έχουμε βράσει τις πένες σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε την κρέμα γάλακτος με τα τυρια. Όταν αρχίσει να πήζει αφαιρούμε απο την φωτιά. Ρίχνουμε μέσα τις πένες ανακατεύουμε. 

Σερβίρουμε ζεστες  με φρεκοτριμμενο πιπερι!!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 11541
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 27-04-2009 15:27
 
Αυτό δεν είναι συνταγή... είναι βόμβα χοληστερίνης. :upset :upset Παρ’ όλο που μου τρέχουν τα σάλια θα την έκανα μόνο για τραπέζι για να αρκεστώ σε 1-2 κουταλιές. Ειδάλλως είμαι ικανή να τη φάω μόνη μου όλη την κατσαρόλα.
 
Mary
2. 27-04-2009 17:46
 
Εμ ή να τρώμε Μαιρούλα μου ή να μην τρώμε :roll  
Φαντάζομαι μπορούμε να αντικαταστήσουμε με τις light εκδοχές των τυριών αλλά ίσως χάσει σε γεύση :sigh  
Εγώ κάνω κάτι τέτοιο και προσθέτω και μπέϊκον ψιολοκομμένο :zzz  
Παναγιώτη ευχαριστούμε :)
 
Fey
3. 27-04-2009 20:34
 
Παναγιώτη, βλέπω πως επιμένεις στην κρέμα Αντόρο και καλά κάνεις. Εγώ μέχρι πέρσι έβρισκα και τυρί για τα μακαρόνια Αντόρο. Τύφλα να έχει η παρμεζάνα. Αλλά, δυστυχώς σταμάτησαν να το φέρνουν γιατί όλοι προτιμούσαν το Κέριγκολντ. :sigh Η συνταγή σου πάντως είναι σούπερ!
 
despoinaki
4. 27-04-2009 21:15
 
Δέσποινα πρόσφατα αγόρασα για πρώτη φορά και το βρήκα στο σ/μ Γαλαξίας. Μου άρεσε πολύ η γεύση του. 
Παναγιώτη μου κι εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ λιπαρό με εβαπορέ, κρέμα γάλακτος και τυριά. Όμως στο χέρι μας είναι να το φέρουμε στα δικά μας μέτρα. 
Ευχαριστούμε για την συνταγή.
 
sgr
5. 27-04-2009 21:31
 
Ευχαριστώ, Λιζάκι. Στη Ρόδο όμως δεν έχουμε Γαλαξία. :sigh Θα αρκεστώ στην παρμεζάνα και στο κέριγκολντ. :roll
 
despoinaki
6. 27-04-2009 23:22
 
despina kalispera,otan prolavo tha valo syntagi gia tyri gia zimarika,epeidi eipes oti epernes tyri antoro kai tora vazeis kerigkolnt
 
panagiotis0
7. 28-04-2009 11:02
 
Άλλαξα μάρκα Παναγιώτη μου, γιατί απλά δεν το βρίσκω άλλο το Αντόρο. Περιμένω τη συνταγή σου. :zzz
 
despoinaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 03/09/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός