Υλικά - 300γρ. τριμμένη καρύδα
- 4 μεγάλα αβγά
- 1 πρέζα αλάτι
- Μισή δοσομετρική κούπα ζάχαρη
- 4 κουταλιές της σούπας γάλα (αν έχουμε καρύδας ακόμα καλύτερα)
- μερικές σταγόνες εσάνς βανίλιας ή 2 βανίλιες
- λίγο corn flour
Εκτέλεση - Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και τη ζάχαρη πολύ καλά μέχρι να ασπρίσουν.
- Προσθέτουμε το γάλα, την καρύδα και την εσάνς και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αν είναι κάπως νερουλό προσθέτουμε λίγο corn flour.
- Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 1 ώρα. Σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα βάζουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα.
- Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου.
Αν αγαπάτε την καρύδα είναι υπέροχα!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 10172 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |