Υλικά
- 2 πράσα
- 1 - 1,5 κούπα αλεύρι
- 125 γρ. φέτα τριμμένη
- 1 χούφτα ρεγκάτο τριμμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο ή μυρωδικά της αρεσκείας σας
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα πράσα ροδέλες και τα ζεματάμε σε ένα κατσαρολάκι.
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και φτιάχνουμε ένα μείγμα πηχτό.
- Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ κατσαρολάκι λάδι, παίρνουμε κουταλιά κουταλιά το μείγμα και ρίχνουμε στο κατσαρολάκι πιέζοντας να γίνει πλακέ.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε μέχρι να πάρουν ένα ελαφρώς σκούρο χρώμα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 6415 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |