Ψωμάκια γεμιστά (ατομικά πιτσάκια) |
|
Έχει υποβληθεί από margarita79
|
Τετάρτη, 06/05/09 |
Ιδανική και γρήγορη λύση για μπουφέ! Υλικά - Ψωμάκια του hamburger
- Ζαμπον,γαλοπουλα ,μπέικον
- Τυριά τριμμένα(κασερι,ενταμ,γκουντα)
- Χυμος,ντοματας,λίγη κετσαπ
- Βιταμ
- Λίγη ζάχαρη
- Ρίγανη,πιπεριά,μανιταρια,ντοματάκια(προαιρετικά)
Εκτέλεση - Κόβεται το καπάκι και αδειάζετε τα ψωμάκια από την ψίχα τους.
- Τα αλείφετε εσωτερικά με βιταμ και βάζετε στον πάτο λίγο χυμό ντομάτας ,λίγη κέτσαπ και λίγη ζαχαριτσα(η ντομάτα μαζί με το κέτσαπ να είναι περίπου 1 κουταλιά).
- Αν θέλετε πασπαλίζετε με ρίγανη και βάζετε τα αλλαντικά ψιλοκομμένα.
- Σκεπάζετε με τα τριμμένα τυριά και στολίζετε με ντοματάκια ή πιπεριά.
- Ψήνετε στον αέρα στους 170 βαθμούς μέχρι να λιώσουν τα τυριά .
Προσοχή δε θέλουν πολύ ψήσιμο γιατί το ψωμάκι θέλουμε να παραμείνει τραγανό. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (44) | Εμφανίσεις: 21534 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 13/02/11 )
|