Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ιμάμ μπαϊλντί Νο.04 (φούρνου) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από vago   
Τετάρτη, 06/05/09
mas_057_400
Υλικά:
  • 4-5 μελιτζάνες φλάσκες
  • 6 μεγάλα κρεμμύδια
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • λίγο χυμό ντομάτας
  • λάδι
Εκτέλεση

Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε φέτες. Τις αλατίζουμε και τις βάζουμε σε ταψί και ρίχνουμε από πάνω λάδι. Τις ψήνουμε ελαφρά περίπου 15'. Βγάζουμε το ταψί και στώνουμε από πάνω τα κρεμμύδια σε χοντρές ροδέλες, το σκόρδο, το μαϊντανό και τέλος τις ντομάτες και το χυμό. Αλατίζουμε καλά και προσθέτουμε επιπλέον λάδι. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα το φαγητό μας.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 10566
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 08-05-2009 14:48
 
Πω πω!καταπληκτικη ιδεα!μπραβο βαγγο!!
 
margarita79
2. 08-05-2009 21:07
 
Ετσι κάνει το ιμάμ η πεθερά μου και είναι πρακτική ιδέα καθώς γλιτώνεις το τηγάνι. ;)
 
vago
3. 08-05-2009 23:24
 
Τις γυρίζουμε τις μελιντζάνες Βάγγο όταν τις ψήνουμε μόνες τους?
 
Ranja
4. 09-05-2009 08:20
 
Οχι τις αφήνουμε οπως τις στρώνουμε από την αρχή.
 
vago
5. 16-01-2010 14:11
 
Πολύ καλό συγχαρητήρια... :)
 
eleanna
6. 29-09-2010 00:24
 
τωρα το ψηνω..εβγαλε αρκετο νερο κ το στραγγισα κ συνεχιζω το ψησιμο..Αληθεια ποση ωρα θελει περιπου; Το ψηνω στους 180 βαθμους-πανω/κατω θερμανση εδω κ μια ωρα κ δεν μου φαινετε ετοιμο ακομη
 
Fei1980
7. 29-09-2010 06:39
 
Δεν ξέρω γιατί σου έβγαλε τόσο νερό. Ισως καλύτερα είναι να το ψήσεις σε αέρα. Πάντως εμένα μου μένει στεγνό και βγαίνει σε κομμάτια.
 
vago

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/06/10 )