Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινό κρασάτο Νο.01 (με κάρυ)
Χοιρινό κρασάτο Νο.01 (με κάρυ) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από BRIZOLA   
Δευτέρα, 18/05/09
Υλικά
  • 1 κιλο χοιρινο(σπαλα)σε μεριδουλες
  • 2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
  • 1 κουταλια καρι
  • 1 φλιτζανι κρασι κοκκινο
  • 1 φλιτζανι κρασι ασπρο
  • 1 φυλλο δαφνη
  • μαιντανο μισο φλιτζανι ψιλοκομμενο
  • ½ φλιτζανι κρεμα γαλακτος
  • 1 φλιτζανακι καφε λαδι
  • αλας ,πιπερι
Εκτέλεση
  • Σοταρω το κρεας στο λαδι από ολες τις πλευρες,προσθετω κρεμμυδια και καρυ και τα ανακατωνω μεχρις οτου το κρεμμυδι μαραθει
  • Σβηνω με τα κρασακια,προσθετω δαφνη ,μαιντανο ,αλατοπιπερο και σιγοβραζω για 50 -60 λεπτα.Καθε τοσο ανοιγω το καπακι και ανακινω την κατσαρολα.
  • Στο τελος βαζω και την κρεμα γαλακτος και αφηνω λιγο εως οτου δεσει η σαλτσα.(αφαιρω την δαφνη)
Το πιατο αυτό συνοδευεται με ένα ωραιο πιλαφακι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 7681
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 20-05-2009 02:32
 
Το κάνω και εγώ αυτό το φαγητό αλλά με ένα μόνο κρασί και χωρίς την κρέμα γάλακτος. Την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω έτσι.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 07/05/11 )