Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σουφλέ τυριών Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Δευτέρα, 18/05/09
Υλικά
  • 1 κουτι γαλα εβαπορε
  • 1 φλυτζανι αλευρι
  • 3/4 φλυτζανιου φρεσκο γαλα
  • 4-5 αυγα
  • 1 κουταλακι μπεκιν
  • 150 γρ.κασερι
  • 150 γρ.γραβιερα
  • 150 γρ.γκουντα
  • 150 γρ.ζαμπον
  • 1 γιαουρτι αγελαδινο το κανονικο μεγεθος
  • 120 γρ.βουτυρο
Εκτέλεση
Λιώστε το βουτυρο και βαλτε το εβαπορε το γαλα το γιαουρτι και τα αυγα.Ανακατευετε σιγα σιγα για 1-2 λεπτα μεχρι να ενωθουν τα υλικα.Μετα βαζουμε το αλευρι με το μπεκιν και ανακατευουμε.Υστερα βαζουμε τα τυρια και το ζαμπον ψιλοκομμενα.Το βαζουμε σε ενα πυρεξ και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 45-50 λεπτα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 6505
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 16/01/11 )