Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κουνέλι κρασάτο Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Παρασκευή, 22/05/09
Της΄Ασπας  Κωνσταντινίδου, συνταγή από την Αίγυπτο!
Υλικά (για μια μερίδα)
  • 1 μπουτάκι κουνέλι που το μουλιάζω για 3 ώρες σε:
  • 3 ποτήρια κρύο νερό και
  • ½ ποτήρι ξύδι  και
  • δάφνης φύλλα και
  • σέλινο
  • και καρότα αρκετά και
  • 1 κρεμμύδι σε φύλλα χοντρά (ξερό).

Για το μαγείρεμα:

  • 1 ποτήρι κρασί  λευκό αρετσίνωτο & ξηρό.
  • Ψιλοκομμένο κρεμύδι έξτρα
  • Λάδι
  • Αλάτι και πιπέρι.
Εκτέλεση
  • Σοτάρω το κουνέλι καλά, με κρεμμύδι άλλο ψιλοκομμένο, και σβήνω με το κρασί και αφήνω να βράσει  με αυτό  και τα λαχανικά που έχουν μουλιάσει με αυτό μαζί. σε σιγανή φωτιά. 
  • Τέλος εκτός  από το κουνέλι , περνώ όλα τα άλλα στο μπλέντερ,  και σήτα  να γίνουν χυλός χωρίς κόκαλα.
  • Σερβίρω με λευκό πιλάφι και γαρνίρω με την σάλτσα χυλό . που είναι πεντανόστιμη

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4964
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 26/06/10 )