Χοιρινό φιλέτο με μελιτζάνες και μοτσαρέλα |
|
Έχει υποβληθεί από BRIZOLA
|
Τρίτη, 26/05/09 |
Υλικά
- 2 κρεμμυδακια μικρα ασπρα ξερα
- 2 σκελιδες σκορδο πολτοποιημενες
- 1 κονσερβα τοματακια
- 2 κσουπας πελτες
- 1 κουταλ μπαλσαμικο
- 1 κουταλ γλυκ ζαχαρη
- βασιλικος ξερος 1 κουτ γλυκου
- 2 μετριες μελιτζανες
- 6 λεπτα φιλετα χοιρινο
- 1 φλιτζανι τυρι τριμμενο μοτσαρελα για πιτσα
Εκτέλεση
- Ζεσταινετε 3 κουτ λαδι και σοταρετε κρεμμυδι (ψιλοκομμ) και το σκορδο για 3λεπτα,προσθετετε ντοματακια ,πελτε,ξιδι ,βασιλικο,ζαχαρη και αφηνω να σιγοβρασει η σαλτσα μεχρι να δεσει
- κοβω τις μελιτζανες σε ροδελες παχους 1,5 εκ(τις αλατιζω ,τις αφηνω 1 ωρα σε τρυπητο ,ξεπλενω και σκουπιζω με χαρτι κουζινας).τις ψηνω στο γκριλ η σε γκριλιερα .ψηνω και τα φιλετα στο γκριλ η γκριλιερα
- σε ένα πυριμαχο ταψι βαζω τα φιλετα,περιχυνω με σαλτσα και σκεπαζω με μελιτζανες και τυρι
- ψηνουμε στο φουρνο στους 200 για 10 λεπτα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6240 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 09/07/14 )
|